Welcome to Fruit Forest!

A revolutionary range of delicious plant-based fruity snacks.

We bring you natural goodness, packed with nutrition for an unforgettable snacking experience.

Join the Healthy Snacking Week in NL and win!

January 3 2022

Get ready for the "Week van Snoep Goed' in The Netherlands! From 17 until 23 January we support 'healthy snacking' for everyone and challenge you to swap all unhealthy snacks for healthier ones! Not based in NL? Stay tuned for international campaigns later this year! 

⁠We maken deze challenge makkelijk voor je: je kunt een grote box met superlekkere gezondere snacks winnen of zeeeeer voordeling online bestellen op www.weekvansnoepgoed.nl

Winactie:

WIN WIN WIN! âœ¨ 17 t/m 23 januari vindt de nationale Week van Snoep Goed plaats. We dagen je uit om één week lang ongezonde tussendoortjes te vervangen voor verantwoorde alternatieven. Om je een handje te helpen, is er een heerlijke box samengesteld met verantwoorde alternatieven. Jij kunt die winnen! Wat moet je doen?

🥝 Volg onze pagina @fruit.forest op instagram --> https://www.instagram.com/fruit.forest
🥝 Volg ook @weekvansnoepgoed
🥝 Meld je aan op de website van www.weekvansnoepgoed.nl
🥝 Laat ons op instagram weten dat je de challenge aan gaat!

De winnaar wordt 7 januari bekend gemaakt en de prijs wordt in de week voorafgaande aan de Week van Snoep Goed verstuurd naar de winnaar.

Niet gewonnen? Niet getreurd! De Snoep Goed Box is ook te bestellen. Kijk voor meer informatie op www.weekvansnoepgoed.nl
#weekvansnoepgoed #iksnoepgoed

Dit is een gezamenlijk initiatief van Fruit Forest en een aantal branchpartners, allemaal met hetzelfde doel: verantwoorder maar net zo lekker snoepen en snacken voor jong en oud!
 

Back to blog

Fruit Forest Europe

info@fruit-forest.com
Europalaan 400-5
3526 KS Utrecht
The Netherlands

Instagram